Bódi Csabi

1 day agoAz énekes bátyja néhány nappal ezelőtt tett kijelentéseit mély megdöbbenéssel fogadták a Bódi család rajongói. 1 day agoBódi Csabi most a Borsnak reagált a botrányra.


Bodi Csabi 2019 Szaradjon Ki A Ket Szeme Youtube Youtube Comedy Playlist

A zenész elárulta hogy már 2003-ban gondoskodott meglévő és leendő vagyona sorsáról.

. 10 csodás babanév szeptemberi névnappal. InstagramBódi Csabi Szeretném megkérni kis Gusztit arra hogy legyen kedves hagyjon fel azzal hogy a médiában 15 perc hírnévért cserébe kiárulja a Bódi családot. Ekkora vagyont örököl Erzsébet királynőtől fia Károly.

Eddig volt és netovább. Ugyanis merőben más szabályok vonatkoznak a 2014 előtt írt végrendeletekre mint az újabbakra - hívta fel a figyelmet a. Miután a Bódi család rengeteg bántó kommentet kapott Csabi úgy érezte muszáj édesapjáék védelmére kelnie.

1 day agoNemrég bombaként robbant a hír miszerint Bódi Guszti idősebbik fiát szerinte kitagadták a családból. 1 day agoBódi Csabi csak a Borsnak nyilatkozott s elmondta nyomós oka van annak hogy ezt a döntést hozta. Azt mondta kis Gusztinak hogy.

Súlyosan beteg kislányért fog össze a Fradi-keménymag. Anyukám korábban stroke-ot kapott apukámnak pedig szívrohama volt. Az állapotán egy speciális kezelés javíthat aminek finanszírozása a szülőknek okoz nehézséget.

Az egyik rajongója a színpadon kért meg kedvese kezét. A Bódi család sorra kapta a rengeteg bántó kommentet az ügy miatt Csabi azonban most családja védelmére kelt ugyanis elege lett abból hogy a sok bántás miatt édesanyját. A megható pillanatokról videó is készült.

Bódiék mostanáig nem kívántak megszólalni az ügyben Csabi azonban úgy döntött véget vet a szülei ellen irányuló mocskolódásnak mivel félti az egészségüket. Ennek ellenére nagyon szeretjük őt és büszkék vagyunk rá mindazért amit elért. 42 éves vagy.

Erzsébet főállású hasonmása aki 34 évig alakította a királynőt. A Green Monsters szurkoló csoport gyűjtést indított a család támogatására. Már 20 éve megírta végrendeletét Bódi Csabi.

Különleges pillanatokat élt át a közönség Bódi Csabi egyik fellépésen részese lett egy lánykérésnek. A bátyám 15 perc hírnévért kiárulta a Bódi családot. Ételek amiket sose egyél a szavatossági idő után - Akkor se ha csak 1 napról van szó.

1 day agoBódi Csabi Fotós. Anyukám korábban sztrókot kapott apukámnak pedig. Azonban ha azóta nem nyúlt hozzá a papírhoz akkor még mindig lehetnek viták ha ő már nem lesz.

1 day agoEgy héttel ezelőtt óriási port kavart amikor megjelent Bódi Guszti idősebbik fiának nyilatkozata melyben azt állította viharos a kapcsolata a szüleivel illetve két alkalommal is kitagadták őt a családból. 1 day agoBódi Csabi abban bízik hogy hamarosan helyreáll a családi béke. Nem bírja elviselni hogy édesanyját napok óta sírórohamok gyötrik és nem alszik éjszakánként ahogy édesapja sem.

1 day agoNagy port kavart Bódi Guszti idősebbik fiának egy héttel korábbi nyilatkozata melyben az ifjabb Guszti azt állította szüleivel igencsak viharos a kapcsolata évek óta nem is beszéltek. A 45 éves Nati alig néhány szót képes kimondani és segítség nélkül járni sem tud. Mély megdöbbenéssel fogadták a rajongók Bódi Csabi bátyjának állításait akik ezt most nem tudják felfogni - írja a Bors.

Hálás vagyok a Jóistennek hogy közreműködője és részese lehettem ennek a meghitt és. Kötelességemnek érzem hogy megvédjem a szüleimet. Előtte Csabi arról mesélt hogy Guszti épp a születésnapján kereste az apjukat de az idősebb Guszti felköszöntés helyett olyan megnyilvánulást kapott amit egyetlen apa sem hagyna szó nélkül.

Guszti idősebbik fia azt állította apja többször is kitagadta őtA mindig jó példát mutató családot ezután több száz megalázó kommenttel árasztották el azok a követők akik hittek kis GusztinakBódiék mostanáig nem kívántak megszólalni az. Új rezsikedvezmény érkezett a családoknak. A bátyám 15 perc hírnévért kiárulta a Bódi családot.


Bodi Csabi Var Egy Uj Vilag Youtube Fictional Characters Character


Pin En Chaparrita


Bodi Csabi Szaradjon Ki A Ket Szeme Youtube You Can Do Anything L E I You Can Do


Bodi Csabi Amore Mio Official 2014


Bodi Csabi Meg A Sirba Is Utanad Megyek Official Video Youtube Official Youtube Video


Bodi Csabi Szerelmes A Nap 2017 Video Klip Youtube Tomi Try Again Instagram


Bodi Csabi Amore Mio Teljes Album Youtube Album Youtube Incoming Call Screenshot


Alexgaming Youtube Youtube Sabi Arty


Notar Mary X Bodi Csabi Angyal Official Music Video Youtube Youtube Videos Music Music Videos Music


Bodi Guszti Es Margo Almomban 2016 Fashion


Bodi Csabi De Kar Volna Hazibuli Klip Lab Coat Fashion Coat


Notar Mary Bodi Csabi Angyal Dance Remix Youtube Dance Remix Dance Remix


Bodi Csabi Olaj A Tuzre Youtube Fashion


Nyolc Evig Kuzdottek Bodi Gusztiek Az Aranyesoert 2015 07 07 Tv2 Hu Coat Fashion


Bodi Csabi Amore Mio Teljes Album Youtube Album Youtube Incoming Call Screenshot


Pin On Hazai Sztar


Bodi Csabi Elso Randi 4 1 Youtube Rayban Wayfarer Music Music Videos


Bodi Csabi Jr Szerelemnek Istennoje Official Music Video 4 2 Youtube Music Videos Video 4 Women


Bodi Csabi Karantenfozes Fustolt Csulok Egeszbe Fott Krumplival Down Song Ukulele

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel